Manta Reiser AS

Reiser - Reisebyrå - Maldivene - Mauritius - Seychellene - Sri Lanka - Sør-Afrika - Kenya - Zanzibar - India - Bryllupsreise - Eksotisk - Golf - Dykking - Dykkerferie - Reise - Reise Maldivene - Dubai - Qatar - Oman - Tanzania - Afrika - Asia.
    Manta Reiser AS
 
Kontaktinformasjon for Manta Reiser AS Åpningstider
Telefon : 67 10 36 60
Åpningstider ikke oppgitt.
Telefaks : 67 58 38 87
Besøksadresse :  Gamle Ringeriksvei 32
1357 Bekkestua
Postadresse : Postboks 251
1319 Bekkestua
Hjemmeside : Besøk vår hjemmeside
E-post :
(Kontaktperson)Telefon: Send epost
Beskrivelse for Manta Reiser AS

Velkommen til Manta Reiser.

Manta Reiser startet opp på Bekkestua, rett utenfor Oslo, i 1997. Vi er et uavhengig reisebyrå, og vi har selv plukket ut hoteller og reisemål, som vi personlig kjenner til og kan gå gode for. Du skal være trygg på at vi føler et personlig ansvar for at nettopp din ferie skal bli vellykket. Vi ønsker virkelig at de forventninger du har når du drar, blir innfridd til fulle.

Maldivene er vår hoveddestinasjon, og vi har blitt kjent på det norske markedet som Maldivene-eksperten. I tillegg tilbyr vi spennende og eksotiske destinasjoner som Mauritius, Seychellene, Sri Lanka, Midt-Østen og Afrika. Kontakt oss for din skreddersydde drømmereise.

Manta Reiser er en solid bedrift og reiser er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
For evaluering av Manta Reisers økonomi, kan du laste ned Dun & Bradstreet Firmafakta.

Bryllupsreise

Du skal ha høye forventninger før en bryllupsreise til Maldivene, Mauritius eller Seychellene, og selve bryllupsreisen må bli husket for de rette opplevelsene. Dette føler vi på Manta Reiser et sterkt ansvar for.
Maldivene er et muslimsk land, så det er derfor ikke mulig å gifte seg der. Men dette eksotiske øyriket er på så mange måter det perfekte valget for bryllupsreisen. Her oppfyller dere drømmen om å bo på en luksuriøs bungalow, gjerne på påler ute i vannet. Det krystallklare vannet holder 28 grader året rundt, og inneholder korallrev der det vrimler av fargesprakende fisk i alle fasonger. Her kan dere oppleve barfotluksus i melishvit sand på en øy det tar 30 minutter å spasere rundt. Her finner dere garantert tid og rom til å gjøre absolutt ingenting. Mediebruset hjemme er erstattet av palmesus, og lyden av bølger som slår mot korallrevet. .. Dere vil føle dere som en moderne Robinson Crusoe. Og skulle dere ønske å gjøre litt ekstra stas på bryllupsferien arrangerer nesten alle hotellene på Maldivene bryllupsseremonier for å stadfeste selve bryllupet.

Seychellene, Mauritius og Sri Lanka er det derimot mulig å arrangere en offisiell vielse som legaliseres i Norge. Om dere gifter dere på Sri Lanka kan dere legge selve bryllupsreisen til Maldivene. Det kan dere også gjøre om dere gifter dere for eksempel i Sjømannskirken i Dubai. Vi kan da imidlertid ikke hjelpe til med selve opplegget rundt vielsen. Dette må dere avtale direkte med Sjømannskirken. Men vi kan selvsagt være behjelpelig med reise og overnatting under oppholdet både i Dubai og på Maldivene.

Maldivene lar seg i tillegg til Sri Lanka og Dubai lett kombineres med Qatar. Mauritius kan dere også kombinere med et opphold i Dubai eller safari i Kenya, mens Seychellene lar seg enkelt kombinere med Dubai, Qatar og safari i enten Sør-Afrika eller Kenya.

Velkommen skal du være til å dele vår reiselyst og erfaring.

Område
akershus Akershusasker Askerbekkestua Bekkestuabergen Bergen
bærum Bærumdrammen Drammenkristiansand Kristiansandoslo Oslo
stavanger Stavangertrondheim Trondheim
Bransjer / søkeord / merker
bryllupsreise Bryllupsreisedubai Dubaidykkerferie Dykkerferie
dykking Dykkingeksotiske reiser Eksotiske Reisergolf Golf
india Indiakenya Kenyamaldivene Maldivene
mauritius Mauritiusoman Omanqatar Qatar
reise maldivene Reise Maldivenereisebyrå Reisebyråreiser Reiser
seychellene Seychellenesri lanka Sri Lankasør-afrika Sør-Afrika
tanzania Tanzaniazanzibar Zanzibar
  
manta reiser as på kartet
Copyright © 2017 Avanti Media AS